Bilderas fra julefeiringen min!

Jeg har måtte tatt meg litt ufrivillig bloggfri nå i julen, siden jeg har vært hjemme hos mamma og mine søsken helt til å går. Og siden mamma og de har flyttet, så får de ikke nett før etter nyttår. Jeg har hatt en kjempe fin jul, og fått masse fint! Håper dere også har hatt en fin jul! Tenkte jeg skulle legge ut bilder fra julen, siden jeg ikke har så masse å skrive om nå. MANGE bilder! 

Mange pakker under juletreet! (Styggeste juletreet jeg har sett!)

Noen av gavene jeg fikk hos mamma, jeg fikk egentlig mest ting til leiligheten så jeg får ikke tatt bilder av de nå, siden de står bare igjen hos mamma. 

Naaaaam, ribba!

Som jeg elsker riskrem! og heldig som jeg er fikk jeg mandelen.

Meg og storebroren min <3

Meg og lillesøsteren min <3

Storebror og lillesøster <3

Høna og meg <3

Viktig å se nøye på gavene, haha!

1 Juledag var vi hos farmor og farfar og spiste hummer og feiret litt jul der også, siden pappa bor der. Så var onkelen min der med lillefetteren min og lillekusina mi. Koste meg kjempe masse ihvertfall!

Hummer, beste som finnes! 

Farmor sin beste iskake!

Kusinen min, Mille <3

'

Skjønningen, Lucas <3

 

Så kom 2 juledag, og da gikk turen ut en tur! Vi begynte hos Sara, så havnet vi opp på Vigeland etterhvert. Og jeg kan love dere at det ble ALT for masse! Dagen etterpå var ikke akkurat den beste! Har ikke vært så dårlig på leeeenge. Men jeg hadde det jo kjempe gøy, og det er jo det som er viktikst.

Gullet mitt <3

God jentene mine! <3

 

Oisann, var kanskje nok bilder nå! Jeg kunne fortsatt ut i det uendelige, men skal stoppe nå! Bildeopplastningen er forresten sinnsyk treg! 

Fikk du det du ønsket deg av nissen i år?

Hva gjorde du i julen?

Snakkes:*

 

 

 

Én kommentar

Jannicke

28.12.2011 kl.20:02

Fin blogg! :) Ha en fin kveld videre. ♥

Husk å bli med i konkurransen som jeg har på bloggen! :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits