Lenge leve latskap!

Som dere sikkert skjønner på overskriften så er jeg utrolig lat! eller egentlig så går det veldig opp å ned. Men når det kommer til rydding er jeg døds lat! Bare se på dette:

Beggen jeg hadde med til mamma, stappa med klær, gaver osv. Sånn har den stått siden jeg kom hjem. Selv om jeg har fått besjed tusen ganger om å rydde ut av den, men skjer det? Nei..

Meeeeen, siden jeg kjeder meg til tusen fant jeg ut at det tok meg faktisk bare 2 minutter å rydde alt fint vekk. Jeg er flink! Haha. Men alt er ikke borte siden det var opptatt på badet, så det blir vel liggende der i 2 dager til. Neida, det skal bort nå! 

Tror jeg må begynne å ta meg veldig sammen når det kommer til rydding, siden jeg skal jo tross alt få meg en leilighet snart. Men når jeg bodde på leilighet i fjord ryddet jeg faktisk mye! Tror nok at når jeg har mitt eget vil jeg at det skal e fint ut, men når jeg er hjemme bryr jeg meg liksom ikke siden det er bare ett lite rom jeg må holde ryddig, og det meg liksom litt meg og ha det litt rotete på rommet. Før når jeg bodde hjemme hos mamma, skal jeg love dere at rommet mitt så ut som ett bomba horehus! 

Er du flink til å rydde på rommet ditt?
Snakkes :* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits