Party girl!

God formiddag alle i hopa!  Jeg for min del har allurat stått opp egentlig! Var kjempe deilig å sove lenge i dag, til tross for at natten har vært preget av en vond rygg og mareritt! Har hatt utrolig mye mareritt i det siste, og jeg hater det! I går var jeg ikke helt i form, så da droppet jeg bare å oppdratere bloggen, hadde ikke noe å skrive om heller! 

I dag skal jeg kanskje ut en tur sammen med godjenta, Maria. Vi har egentlig skulle vært ute i 4 dager nå, men har ikke blitt noe av noenting. Så får håpe det blir noe i dag, siden jeg er skikkelig gira på en skikkelig god fest nå! Jeg har faktisk bare vært ute to ganger etter jeg fylte 18 år, og jeg som hadde gledet meg til å bli 18 år å ute på byen osv. Men det er jo selvfølgelig like koselig være edru å finne på noe koselig sammen med vennene også da!

Siden jeg var i Kr.sand på onsdag så tenkte jeg at jeg kunne legge ut innkjøpene i morgen, eller senere vist jeg ikke skal ut! Må bare komme meg hjem å få tatt litt bilder da, siden jeg er borte hos mamma og de å bruker nettet der. 

Godjenta Maria, og meg. Bildet er tatt for noen år siden, da vi var på fotoshoot hos min søte storesøster Aina.

Dette bildet av meg ble også tatt av Aina samme dagen. 

Hva syntes du om bildene?

Hva skal du i dag?

Snakkes :*

2 kommentarer

pinkpati

19.05.2012 kl.13:48

Have fun! :D Kommer kanskje innom en tur i dag vis det er greit? ^^, <3

charl0tte94

19.05.2012 kl.13:53

pinkpati: Det er helt greit! :) <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits