1 av 7

Nå tenkte jeg kunne blogge litt om alle min søsken! Har kjempe mange søsken, pappa har 7 barn så de vil si at jeg har 6 søsken! 3 halv, og 3 hele søsken. Noen har jeg bedre kontakt med enn andre, og noen snakker jeg aldri med. Men uansett så er jeg like glad i alle sammen! Jeg har søsken ifra 26? til 6 år. Jeg er midt i mitten av alle søskenene, de vil si jeg har 3 eldre og 3 yngre søsken! 

Han eldste broren min heter Fredrik han er halvbroren min, han er 26 år og bor i Mandal. Han her jeg faktisk ingenting kontakt med, eller ser jeg han i byen sier jeg hei, men det er ikke sånn at vi stopper å prater. Noe jeg syntes er veldig dumt, men tanke på at vi faktisk er søsken! Han har jeg heller ingen bilder av. 

Etter Fredrik kommer storesøsteren min Aina hun er også halvsøsteren min, hun er 24, eller 25 og bor i Lyngdal. Hun er også gift med Peder. Aina er utrolig god til å ta bilder, så da sier det seg vel selv at denne nydelige jenten er fotograf! Aina har jeg kontakt med, men det hadde abosutt ikke skadet med litt mere kontakt!

Aina og Peder. 

Fine Aina var også med i miss brun og blid finalen!

Så kommer den første helbroren min. Han heter Ole Robin, og blir 20 år i oktober. Akkurat nå bor han hjemme hos mamma på Vigeland, men han flytter til kr.sand til høsten for å studere. Vi har ett veldig godt forhold, selv om til tider kan vi krangle som bare det!

Ole =)

Bastian, lille lille bastian som ikke er så liten lenger! Han er også helbroren min, denne karen blir 16 år i oktober og han bor også hjemme hos mamma! Til tider kan han plage livet ut av meg, men er jo glad i han fordeom!

Bastian når han hadde konfirmasjon. 

Så kommer høna Andrea, også helsøster! Hun er 14 år og bor også hos mamma. Jeg kan love dere at av og til kan jeg fillevri henne, for hun er så utrolig idiotisk til tider. Men hun er også verdens søsteste noer hun har de gode dagene sine! 

Galehøna, og meg 
Så kommer øynesteinen min, min søte lille halvbror Benjamin. Han er 6 år, og vi har faktisk bursdag på samme dag. Han bor hos moren sin i Søgne, sammen med han andre søsken. Benjamin er verdens søteste gutt, og jeg elsker å være med han! Vi har ikke super mye kontakt, så det håper jeg at kan bli bedre!

Kjekke gutten min!

Litt rotete innlegg, men dette var altså mine søsken! Er utrolig glad i alle sammen<3

Hvor mange søsken har du?

Snakkes :*

3 kommentarer

Mleehv

17.06.2012 kl.15:02

har en lillebror, lillesøster og en storesøster :)

maria sanni

17.06.2012 kl.18:51

Har en bror! :) Utrolig fin blogg! :-)

charl0tte94

17.06.2012 kl.18:53

maria sanni: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits