Skalldyrfestivalen 2012

God morgen alle! FIkk ikke lagt ut bildene fra torsdagen på lørdag, siden jeg satt barnevakt i Øyslebø sammen med ei venninne. Så jeg tenkte jeg kunne legge de ut nå da. Er ikke så veldig mange bilder, og som sagt tidligere så har jeg ikke kamera for tiden så alle bildene blir tatt med iphone. Jeg skulle egentlig ned på skalldyren på fredagen og lørdagen også, men jeg tok meg bare en liten tur ned på dagen på fredagen, noe som jeg er glad for nå!

Skål for sommeren og skalldyr! Mekka meg litt sex on the beach

Fina <3

Tivoli <3 Jeg tok bare en slags tivoli, og så dum som jeg var tenkte jeg ikke over ryggen min da. Så når jeg sitter i den og den begynner å kjøre fort, hører jeg bare "knekk, knekk" i ryggen. Lover dere, det var utrolig vondt! Måtte sitte å dra meg selv fremover! Det var i de koppene, som svirrer fort rundt og rundt. 

Vinni <3

Kos på konsert!

Fredagen, fine i formen, og klare for en helvettes tur i karusellen! Pati mistet mobilen (men fant den igjen) ryggen min knakk, og det var faen så vondt, pluss at den ene øredobben min ble revet ut. 

Avsluttet fredagen med noen deilige reker! Var jo skalldyrfestivalen, så måtte jo nesten ha litt skalldyr også! Ikke bare fyll og fanteri!

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, og får en fantastisk fin uke! På onsdag skal denne tutta her tilbake på skolebenken! Gleder meg masse, men gruer meg også. Håper bare alt går etter planen denne gangen!

Når skal du begynne på skolen?

Snakkes :*

 

 

3 kommentarer

Mleehv

13.08.2012 kl.11:18

Fine bilder :)

SaraAlexandra.com

13.08.2012 kl.11:48

så kos :D

charl0tte94

14.08.2012 kl.19:04

SaraAlexandra.com: Jepp :D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits