Du vet du er sliten når du..

Du vet du er sliten når du gråter deg selv i søvne! For tiden den siste uken har ikke ting gått så veldig greit. Har vært nedfor hver dag, ikke sovet mye og rett og slett vært utrolig sliten! Det skjer utrolig masse med barnevernet for tiden, noe jeg ikke takler akkurat nå som jeg har begynt på skolen igjen, og skal prøve å gjøre en innsats der! Jeg har valgt å være ærlig på bloggen om min situasjon så derfor skriver jeg dette innlegget her! 

Jeg har altså søkt stipend OG lån i år, bare fordi jeg bor alene og masse regninger som jeg er på etterskudd med, derfor søkte jeg lån. Det jeg får i måneden av barnevernet holder ikke til meg, jeg kan ikke kjøpe ting jeg har lyst på og heller ikke finne på noe spessielt med venner heller, og det gjør meg veldig deprimert! Men når barnevernet fant ut av at jeg hadde søkt lån så klikket det for dem. Det fikk jeg altså ikke lov til, og om jeg tok lånet skulle de trekke seg vekk fra meg.. Det vil altså si at jeg ikke får penger av de i måneden, og ikke blir leiligheten heller betalt. Noe som betyr at de på en måte truer meg med at jeg blir kastet på gaten vist jeg tar lånet. Siden jeg kan ikke flytte inn til mamma å de heller. Jeg syntes dette er utrolig uretferdig av dem, siden det er jo tross alt mitt liv, og ikke dems! 

Nå har jeg finnet meg i at jeg ikke skal ta lånet, og fortsette å få den støtten jeg får av barnevernet i måneden. Jeg vet at det er dumt å ta sånn lån, men det var den eneste utveien jeg så akkurat da, men nå kan jeg ikke bruke den. og jeg bruker alle kreftene jeg har igjen etter skolen på å prøve å finne ut hva jeg skal gjøre med reginene, og hvordan jeg skal faktisk få råd til å leve som en normal ungdom.. Ting er ikke så veldig bra for tiden, det er også masse av grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste! 

Tumblr_m8exvj6yg61rwvix0o1_500_large

Håper ting blir bedre snart, for er så lei av å ha det sånn! Etter et forferdelig møte i går kom Olaug og Frode til meg (De jeg bodde i beredskapshjem hos) og da kom smilet allerede litt! De klarer alltid å få snudd vonde ting til noe godt!

Men uansett så har jeg verndens beste venner som støtter meg alltid, de er verdens beste! <3

 

Hvordan går det med deg for tiden? 

Snakkes :*

3 kommentarer

Ann-Elin

21.08.2012 kl.16:54

Huff da:/ Håper det ordner seg. Det går opp og ned meg meg, jeg sliter litt med depresjon og psykiske problemer, men etter at jeg valgte å ta fri-år har ting gått mye bedre.

charl0tte94

21.08.2012 kl.16:56

Annelin: Huff, det er ikke bra! Godt det går bedre nå da! :) Jeg har sluttet på vgs to ganger før, så tror jeg må fullføre dette året ihvertfall, så bare se hva jeg gjør til neste år! :)

Ann-Elin

21.08.2012 kl.17:01

Ja, jeg gikk hele 1. året studiespesialiserende, men orket ikke mer etter det.. Så får vi se hva fremtiden bringer:-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits