Sykehuset

I går fikk jeg desverre ikke blogget noe. Grunnen til det er at jeg er innlagt på sykehuset i Kristiansand. Dagen i går gikk til telefonsamtaler, møte, venting, møte, venting, kjøring, møte. Når jeg hadde kommet meg inn på sykehuset og var ferdig med det siste møte, var jeg utrolig slite! Vill bare legge meg i sengen og sove, men likevel fikk jeg ikke sove. Har nesten ikke sovet noenting i natt, så jeg er utrolig sliten i dag siden jeg stod opp klokken 9. 

Grunnen til at jeg er på sykehuset er rett og slett siden jeg ikke har det så veldig lett for tiden! Ting går ikke greit i det hele tatt, og jeg vil bare være alene! Klarer ikke sove, tenke klart, føler og hører ekle ting, er deprimert, osv.. Jeg ville ikke inn på sykheuset selv, men psykoligen min og legevakten overtalte meg til å bli med inn her! 

Nå håper jeg bare at ting hjemme blir i orden før jeg reiser hjem igjen. Har vært her inne to ganger tidligere, og om jeg kommer hjem denne gangen også, og ingenting er forandret hjemme med alle systemene og oppfølingen jeg skal ha, så kommer det til å klikke for meg oppi hodet! Men jeg har troen på at ting kommer til og ordne seg denne gangen! 

Har du vært innlagt på sykehus før?

Snakkes :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits