Godt og vondt

God formiddag alle sammen! I natt har jeg ikke sovet mere enn 10 min, det vil si at jeg har ikke sovet på et døgn og nå er jeg utrolig sliten! Natten gikk til veldig mye tenking om det møtet vi skulle ha i dag, om hvordan veien min videre skulle bli. 

Nå har jeg akkurat vært på ett lite møte sammen med psykologen min, miljøterapauten min fra barnevernet, og to av de som jobber her på sykehuset. Det kom egentlig en del gode og noen litt vonde ting ut av møtet. Vi snakket veldig lenge om hvordan ting skulle være videre osv. Det som var vondt var at jeg ikke skal hjem enda, jeg må regne med å være på sykehuset i kanskje over 2 uker til, og jeg er allerede dritt lei! Men det er ett stort MEN der, her som jeg er nå er en akkutt post, og her skal jeg ikke være hele tiden. De skal søke meg inn på sånn åpent sykehus, og der har jeg mye mere frihet! Der er ikke dørene låst, og jeg kan gå ut, hjem, være med venner eller hva jeg vil. Der har jeg bare ett rom, også får jeg noen å snakke med. Skal være der siden jeg ikke skal hjem før ting er ordnet med barnevernet osv. 

Den gode tingen som kom ut av møtet er at jeg kanskje skal få forsterhjem. Det er ikke helt sikkert siden jeg er såpass gammel, men de skulle ta det opp i styret i barnevernet og sse om noen ville "ha" meg. Men om ikke det går gjennom, så skal jeg mest sansynlighvis få et besøkshjem en helg i måneden. De som jobber her inne på sykehuset er også fast bestemt på at det er fosterhjem som må være det beste for meg, siden jeg ikke trives å bo alene i leiligheten min. 

Nå håper jeg bare virkelig ting ordner seg for meg! Jeg er så utrolig lei av at alt skal være så utrolig frem og tilbake hele tiden. Fosterhjem har jeg ønsket meg helt siden jeg ble flyttet ut hjemmefra, så jeg krysser fingrer og tær for at jeg kan få det!

Happy girl!

Bor du alene, eller hos foreldrene dine?

Snakkes :*

2 kommentarer

valentina

24.10.2012 kl.15:07

Du er søte !! ha en fin dag <3

charl0tte94

24.10.2012 kl.15:10

valentina: Tusen takk for det! <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits