Ny plass, nye muligheter!

God formiddag alle sammen! I dag startet dagen klokken 8, eller en natt med søvn, men samtidig dårlig søvn! I går fikk jeg noen tabletter sånn at jeg kunne få sove litt i natt. Var veldig deilig, men jeg sov heller ikke så veldig godt, og våknet opp med en liten hangover i dag faktisk. 

Nå har jeg altså kommet til et annet sykehus, og det virker kjempe greit her! Er veldig åpent, og kan igrunnen gjøre som jeg selv vil. De som jobber her er sålangt veldig hyggelige, også har jeg snakket med noen av de andre som er innlagt, og de er også veldig hyggelige! Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal være her, men vet ihvertfall at jeg skal være her til onsdag, siden da skal vi ha ett møte. Men jeg tror nok jeg kommer til å være her litt lengere enn det! 

Heldighvis har de internett her også, så da får jeg både snakket med venner på facebook, og ikke minst blogge litt! Jeg har ikke så mange ideer til hva jeg kan blogge om for tiden, men vist er er noe dere ønsker, så kan dere bare skrive en kommentar om det!

Random bilde av meg

Er det noen du vil jeg skal blogge om?

Snakkes :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits