Host, host!

Heisann! Nå er det lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og ikke orket å gjøre det heller! Er fortatt innlagt på sykehuset, men har hatt perm siden fredag, også skriver jeg meg ut i morgen! Skal bare innom der i morgen kveld og hente tingene mine, og selvfølgelig skrive meg ut. Har vært der i ca en og en halv månede nå, så er temmelig lei! Har enda ikke fått svar på om jeg får fosterhjem heller, men det får jeg faktisk svar på den 12 desember, så det er bare en uke til i dag! Gleder meg kjempe masse, og håper alt går min vei, ellers vet jeg ikke helt hva jeg gjøre! 

Tilbake til overskriften, jeg selvfølgelig blitt syk igjen! Har klart å fått bronkitt igjen, pluss at jeg har fått lyebetennelse. Jeg ser rett og slett ut som en sprengt fisk i trynet, uten sminke, hovent og ekkelt øyne og feber hele tiden, da ser man ikke så veldig bra ut! har heldighvis fått noe for det i dag hos legen, hamstret halspastiller, nesespray, og paracet. Satser på å bli bedre snart! 

Love my life liksom! -.-''Random bilde av meg, sist helg! 

Tatoverte brynene for siste gang på fredag. De er ikke så mørke nå da! 
Men nå må jeg gå å henge opp noe klær som nettopp ble ferdige i vaskemaskinen, og hoppe i seng etterpå! Er seriøst dautrøtt, selv om jeg sov fra klokken 11 i går til halv 1 i dag ca. Elsker senga for tiden! 

Er du syk i denne kjipe kulden?

Snakkes :*


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits