Lykkelig

Heisann! 

Beklager for at jeg ikke har fått oppdatert dere, men ting har gått veldig i ett den siste tiden! Jeg har nemmelig flyttet til Vanse, det vil si at svaret jeg ventet på i nesten to måneder ble JA! Jeg kunne ikke fått en bedre julegave enn det, flyttet inn her for en uke siden. og jeg trives kjempe godt! Etter nyttår skal jeg begynne på skolen igjen, også skal jeg til og med fortsette med bil lappen. Nå ligger jeg bare å slapper av på rommet, før jeg skal se film med de andre, og før jeg skal ut å kjøre litt med Kristin i natt.

Håper alle sammen har hatt en fin jul! Jeg kan legge ut noen bilder av julen min i morgen, eller senere i dag vist jeg har tid.

Jeg kan ikke annet enn å smile for tiden!

Storebroren min, og meg i julen <3

Har du hatt en fin jul?

Snakkes :*

5 kommentarer

Carina Lie

28.12.2012 kl.21:44

Bra innlegg, du har en veldig flott blogg! Håper du koser deg masse videre ikveld :-)

Milja

28.12.2012 kl.21:51

fin blogg :)

Mikael

29.12.2012 kl.12:43

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

charl0tte94

29.12.2012 kl.15:05

Carina Lie: Takk for det :) Håper du også hadde en fin kveld!

charl0tte94

29.12.2012 kl.15:06

Milja: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits