15 Days challenge - Day 2

  Day 2: Rommet mitt

Jeg har jo akkurat flyttet fra Kr.sand, og inn til moren min. Her skal jeg bare bo en liten stund til jeg finner meg en ny leilighet, så rommet er bare midlertidig. Flyttet inn på det tidligere gutterommet til lillebroren min, som nå har flyttet for seg selv. Han har fortsatt ikke fått ut alle tingene sine fra rommet, så jeg er ikke helt ferdig med å gjøre istand her. På søndag fikk jeg ryddet og ordnet litt på rommet, så nå ser det mye bedre ut! Det så seriøst ut som en bobma hore hus her nede før det! Har ett annet rom jeg sover på, så bruker bare dette rommet som en slagt tv-stue, men tenkte å begynne å sove her når jeg får ut alle kassene som står her inne, og lillebroren min har fått ut sine ting. 

Godt man kan bruke disse store høytalerene til noe, hehe!

Har ikke noe sofa enda, så da må man bruke fantasien! Fint å bruke madrass til sofa til jeg får noe annet. Tenkte kanskje å få tak i noen paller, og lage en pallesofa. 

Dette bildet tok jeg før jeg fikk på plass "Sofaen"

Som sagt så er jeg ikke helt ferdig med rommet enda, og vet jo ikke hvor lenge jeg blir boende her. Jeg er uansett fornøyd så langt, men skulle gjerne hatt noe litt mer lingnende en sofa! 

Snakkes :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits