Dad, I miss you!

I sommer skjedde det noe helt forferdelig med min kjære pappa. Det var en solfylt sommer dag, og dagen var helt fantastisk. Helt til jeg fikk en telefon fra lillebroren min, og ble fortalt at våres kjære pappa hadde fått slag, og ingen viste noenting om han ville overleve eller ikke. Heldigvis var det fortsatt liv i han, men vi fikk så mange forskjellige beskjeder fra så mange leger. Ikke kunne han snakke, og ikke kunne han bevege seg. Ting gikk veldig opp og ned, så da bestemte legene seg for å sende han videre til Oslo på rikshospitalet. Jeg hadde enda ikke fått møtt han da han var i Kr.sand, så vi bestemte oss for å ta turen til Oslo og besøke han og være der i tilfelle noe skulle skje. Når jeg kom inn til han raste alt sammen, hva hadde skjedd med min sterke gode pappa? Heldigvis var han tilstede, og viste tegn med å klemme oss i armen på ja, og nei spørsmål.

Pappa, lillebror Bastian, meg, og Storebror Ole Robin for en del år siden <3

Etterhvert som dagene gikk, kom han tilbake til Kr.sand og var på sykehuset der en stund før han ble flyttet til rehabilitering senter. Han kunne fortsatt ikke snakke, og var forsatt lam i hele høyre siden. Etterhvert ble han flyttet hjem til Vigeland på ett omsorgs senter. Ting går heldigvis mye bedre nå! Han klarer å gå litt, når han har skinner på det benet som er lam. Og han klarer også og snakke litt, men er mest babling. Nå har han kjøpt seg leilighet og flytter inn i den om noen få uker. Han klarer også å løfte den høyre armen opp litt, så min pappa er virkelig sterk! 

Jeg er så glad for at ting ikke ble verre enn de ble, men allikevel så savner jeg den han var for flere år siden! Alle de gode rådene han sine, de fine samtalene vi kunne ha, og ha en mann jeg virkelig kunne stole hundre prosent på. Jeg vet at pappaen min fortsatt er her, men ting er ikke de samme når vi ikke han ha en ordentlig samtale. Men jeg satser på at en dag så vil han kunne snakke bedre igjen, og ting vil bli sånn som før! Jeg vet at pappaen min er skikkelig sta, og skikkelig sterk! Så vist han vil noe, så pleier han å få det til! 

Stå på pappen min, jeg elsker deg uansett hvordan ting er! Du vil alltid være min pappa, og jeg vil alltid være stolt over å være din datter! <3 

Har du noen gang opplevd noe veldig vondt i familien?

Snakkes :* 

Én kommentar

Sanne Flateby

31.03.2014 kl.22:31

Veldig trist å høre at pappaen din ikke er ordentlig frisk enda. Men med hard jobbing og mye slit kan det hende han blir bedre og kan snakke mer etter hvert. Krysser fingrene

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design:

Sponsorer

hits